Accommodatie

 

Chambres d'hotes L'Eglise, heeft drie sfeervolle ingerichte kamers, verdeeld in twee familiekamers en een 2 persoonskamers, die de mogelijkheid bieden van het bijplaatsen van extra bedden en of campingbedjes. In onze huiskamer bevindt zich een zithoek met houtkachel, waarbij je gezellig in de koudere maanden kan vertoeven of heerlijk na een wandeling of fietstocht kan bijkomen met een lekker drankje. Tevens kan ook hier s'avonds gezellig een drankje genuttigd worden. Voor de kinderen hebben wij een kinderhoekje, waar de kinderen lekker kunnen spelen, diverse spellen voor jong en oud zijn hier aanwezig.

 

Maar u kunt natuurlijk ook van de patio tuin genieten, die in in het aan komende voorjaar geheel vernieuwd word. Hierbij wordt ook gedacht aan de kinderen en zeker ook aan de veiligheid van hun. En voor de kinderen die extra energie hebben is er in het dorp ook een speeltuin en een voetbalveld aanwezig.


Ook is het mogelijk om de B&B in het geheel verzorgd af te huren, voor meer informatie kunt u contact op nemen via het contactformulier.

  

 

           


     

Stem op ons!

 

 

L'Eglise    info@leeglise.eu