Ruimte voor je slogan

De voordelige prijzen van B&B L'Eglise.

kamer met balkon met eigen sanitair op de kamer

Prijs per nacht.1 persoon


55,00

2 personen


60,00


(Familie) kamer met eigen sanitair op de kamer.

Prijs per nacht.1 persoon


55,00

2 personen


60,00

3 personen


75,00

4 personen


90,00

 

 

 


Familie kamer "  de luxe"    met   eigen sanitair, slaapkamer voor de ouders en een slaapkamer voor de   kinderen. De kamers grenzen aan een kamertje waar zich o.a. een  bistro setje bevindt.

               

Prijs per nacht.


4 personen

   

105,00

5 personen

 

120.00

  

Deze prijzen zijn inclusief ontbijt.

  

Ook   kunt u alle dagen bij ons dineren de prijzen variëren tussen de 12,50 en 17,50 Euro na gelang hoeveel gangen u neemt, ook aan de kinderen   hebben we gedacht, kindermenu 6 Euro.

  Let op bij onze chambres d'hotes kunt u niet pinnen alleen contant is mogelijk.

 


Voorwaarden.

Verblijf

U kunt het verblijf betrekken vanaf 16:00 op de dag van de aankomst en u wordt verzocht het verblijf op de vertrekdag voor 10:00 verlaten te hebben. Indien u op doorreis bent, gelden andere tijden, deze zijn bespreekbaar. De huurprijs is inclusief gas , water, elektriciteit en eindschoonmaak. U wordt gehouden het verblijf netjes achter te laten, zoals u het aangetroffen heeft.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk binnen 7 dagen van de boeking 50% van het huurbedrag over te maken. Na ontvangst van deze betaling is de overeenkomst definitief. Het restbedrag voor aankomst overmaken of bij aankomst contant betalen.

Annulering

Annulering tot 3 weken voor aankomst mogelijk. Betaalde bedragen (inclusief administratie kosten) worden, niet terug gestort. Hiervoor zijn annulerings-verzekeringen uitgevonden.

Aansprakelijkheid

De verhuurder is jegens de huurder niet aansprakelijk voor schade aan, of diefstal van bezittingen van de huurder uit het gehuurde, of van het terrein van de verhuurder. De huurder is jegens de verhuurder aansprakelijk voor schade aan de bezittingen van overige huurder, en die van de verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na) laten van de huurder, zijn gezinsleden, en eventuele door hem toegelaten bezoekers.